НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРІВ УНАПУ: ПОКРАЩУЄМО НАДАННЯ ПОСЛУГ

Задля покращення надання паспортних послуг у міськраді відбулося навчання з адміністраторами УНАПу. Його провела очільниця Кам’янець-Подільського відділу міграційної служби Марія Гаврилишина.

Проаналізували зміни до чинного законодавства, зокрема Постанову КМУ №651 щодо завершення дії карантину через COVID-19 та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу, та доповнення до Постанови Кабміну від 28 жовтня 2022 р. №1220 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України».

Розглядали строки надання адмінпослуг, вклеювання фотокарток при досягненні 25- чи 45-річного віку до паспорта громадянина України у формі книжечки, враховуючи особливості надання послуг у період воєнного стану.

У форматі запитання-відповідь обговорили порядок визнання паспортів недійсними, непридатними до використання, практичні аспекти роботи з документами, виданими компетентними органами іноземних держав.

НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРІВ УНАПУ: ПОКРАЩУЄМО НАДАННЯ ПОСЛУГ

Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді надсилати електронні звернення та ін.

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Оцінювання якості обслуговування

За допомогою даного сервісу Ви зможете провести оцінювання якості обслуговування в Центрі надання адміністративних послуг